Kurs engleskog jezika u Njujorku

Detalji putovanja

2999

07.07 - 21.07.2021

Menhetn, Njujork

ANGLO

ANGLO Ltd, sa sedištem u gradu Bournemouth, je organizacija specijalizovana za letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim državama i drugim zemljama engleskog govornog područja. Članovi su Enghlish UK nacionalne asocijacije centara za učenje engleskog jezika i akreditovani od strane British Council asocijacije.

Urbana je legenda da stanovnici Njujorka nikako ne mogu da razumeju kako ljudi mogu da žive izvan ovog čarobnog grada koji nudi apsolutno sve što čovek može da poželi – najbolje obrazovanje, najpoznatije muzeje i galerije, sportske dvorane, arhitektonska čuda sveta, ogroman park u centru grada, neprikosnoven nodni život…

Putnici su smešteni u moderno opremljenom kampusu koledža na samom Menhetnu, najurbanijem i najprestižnijem delu Njujorka. Boravak je u dvokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Poseduje sportske terene unutra i na otvorenom, salu za bilijar i stoni tenis, prostor za razonodu i perionicu veša. Bežični internet je dostupan u celom koledžu.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno u malim grupama (do 15 polaznika) formiranim od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu, u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Pored pohađanja kursa engleskog u Njujorku, imadete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, pri čemu su uključene ulaznice za Empajer stejt bilding, muzeje: Metropolitan, MOMA, Gugenhajm, Američki prirodnjački muzej, vožnju brodom na reci Hadson. U cenu su uračunate i 4 večere u restoranima u toku dve nedelje boravka, pri čemu je jedna obavezno u Hard Rock kafeu. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne druge aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/2
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Program Name

Preferred Departure Date

Are you;

Are you here for;

Name

City & Country

Telephone Number (including country code)

Email address

Preferred contact method