Kurs engleskog jezika u Oksfordu

Detalji putovanja

1760 (2 nedelje)

29.06 - 10.08.2020

Oksford

Oksford je najstariji univerzitetski grad na svetu i odiše slikovitom arhitekturom i brzim modernim tempom života. U njemu žive studenti iz celog sveta, čineći tako Oksford savršenom lokacijom za kurs engleskog jezika i modernim centrom kojim dominiraju srednjevekovne crkve i fakulteti u klasičnom gotskom stilu.

Učenici su smešteni u Hedingtonu, moderno izgrađenoj zgradi na samo 10 minuta vožnje od centra Oksforda, u jednokrevetnim sobama sa kupatilom. Boravak je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). U okviru škole se nalazi sportska sala, košarkaško igralište, teren za badminton kao i kafeterija.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno sa učenicima iz zemalja širom sveta. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

Pored pohađanja kursa engleskog u Oksfordu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, uz dve celodnevne eksurzije izvan Oksforda do lokacija poput Londona i Stratforda. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaRezidencija
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, perionica, kafeterija, sportska sala, tereni za košarku i badminton

15 days of fun!!!

Day 1: Arriving at the location

Day 15: Leaving

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Program Name

Preferred Departure Date

Are you;

Are you here for;

Name

City & Country

Telephone Number (including country code)

Email address

Preferred contact method