Kurs engleskog jezika- London city

Detalji putovanja

1995

11.07 - 24.07.2021.

London, zona 2

ALPADIA

Alpadia škole jezika u svojoj ponudi imaju kurseve tokom cele godine, kako za juniore tako i za tinejdžere i starije polaznike. Osnovani su 1996.godine sa ciljem da podstaknu razvoj jezika kroz razmenu studenata i letnje škole. Deo su Kaplan International Languages centra akreditovanog od strane udruženja British Council, English Australia, Languages Canada, English New Zeland i ACELS Ireland.

Zanimljiv i živopisan, London je jedan  od najposećenijih evropskih prestonica. Grad na obali Temze  epitet “zelenog grada” dobio je zahvaljujući 1700 parkova i zelenih površina a uspeo je da sačuva ostatke iz svakog perioda svoje istorije.

Program „London city“ upoznaće Vas sa brojnim turističkim atrakcijama i znamenitostima Londona koje privlače milione turista godišnje. Dvonedeljni boravak doprineće da još više zavolite engleski jezik i da poželite što pre ponovo da  posetite Veliku Britaniju.

Kurs engleskog jezika se sastoji od 20 časova nedeljno, u malim grupama od maksimalno 15 polaznika. Po dolasku, deca rade test procene nivoa znanja, nakon čega se raspoređuju u grupe. Nastava se odvija u Goldsmith Univerzitetu, u zoni 2, a smeštaj je organizovan na 500m udaljenosti od Univerziteta. Pored časova učenicima je pripremljen raznovrstan program dnevnih aktivnosti i obilazaka grada, kao i jednodnevna ekskurzija u Brajtonu.

Naziv smeštajaRezidencija
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, kafeterija, sportska sala, wi-fi...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Ime programa*

Datumi polaska*

Da li ste*

Da li je ovo za*

Ime i prezime*

Grad*

Telefon*

Email adresa*

Željeni način kontaktiranja*