Kurs engleskog jezika u Brajtonu

Detalji putovanja

1775 / 1900

08.07-22.07.2021

Brajton

Brajton je lociran na južnoj obali Engleske, na samo 30 minuta udaljenosti vozom od centralnog Londona. Nudi brojne atrakcije kao što su Kraljevski paviljon, muzeje, prelepe plaže a i odlično je mesto za šoping. Poznat je po svojim uskim uličicama (the Lanes) u kojima se nalaze brojne radnje, restorani i barovi. U blizini je i čuveni nacionalni park South Downs.

Kampus se nalazi 4 milje severno od Brajtona, sa moderno opremljenim enterijerom, nudi smeštaj učenicima u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona. Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno, u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), formiranim od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

Tokom dvonedeljnog programa, organizovane su i 2 celodnevne ekskurzije u London i Kembridž, kao i 5 poludnevnih obilazak Brajtona sa uključenim propusnicama za prevoz.. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove, disko večeri i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Ime programa*

Datumi polaska*

Da li ste*

Da li je ovo za*

Ime i prezime*

Grad*

Telefon*

Email adresa*

Željeni način kontaktiranja*