Kurs engleskog jezika u Edinburgu

Detalji putovanja

1970

15.07 – 29.07.2021

Edinburg

ANGLO

ANGLO Ltd, sa sedištem u gradu Bournemouth, je organizacija specijalizovana za letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim državama i drugim zemljama engleskog govornog područja. Članovi su Enghlish UK nacionalne asocijacije centara za učenje engleskog jezika i akreditovani od strane British Council asocijacije.  

Edinburg se smatra jednim od najlepših gradova Evrope: u isto vreme moderan i tradicionalan, on sjedinjuje istorijsko nasleđe sa bogatom kulturnom scenom. Danas je ovo veoma značajan obrazovni centar u koji dolaze mladi iz čitavog sveta. Putnici su smešteni u moderno opremljenom kampusu Univerziteta Kraljice Margaret, koji poseduje sportske terene, teretanu i prostor za rekreaciju kao i bežični internet. Udaljen je svega 10 minuta od centra Edinburga u kome se nalaze najpoznatije znamenitosti i šoping zona. Boravak je u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera).

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa, u malim grupama (do 15 polaznika) formiranim od polaznika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

Pored pohađanja kursa engleskog u Edinburgu, imadete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, uz uključene ulaznice za Edinburški zamak, Holirod palatu i Glamis zamak, dok su vikendi rezervisani za ekskurzije izvan Edinburga. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaUniverzitet Kraljice Marije
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Ime programa*

Datumi polaska*

Da li ste*

Da li je ovo za*

Ime i prezime*

Grad*

Telefon*

Email adresa*

Željeni način kontaktiranja*