Kurs engleskog jezika u Londonu (Kingston)

Detalji putovanja

1750

02.07 – 30.07.2020

Kingston, London

Kingston, smešten u jugozapadnom delu Londona, jedan je od najlepših zelenih područja grada. Svakako ćete biti zadivljeni mešavinom arhitektonskih stilova, uključujudi i zdanja iz viktorijanskog i edvardijanskog perioda.Moderno opremljen kampus nudi smeštaj učenicima u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona. U okviru kampusa su i teniski teren, restoran, obezbeđen je besplatni wi-fi, kao i besplatni transfer od kampusa do najbliže stanice.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno, u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), formiranim od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane britanskog saveta.

Tokom dvonedeljnog programa, organizovane su i celodnevne ekskurzije u London (5 dana), jedna celodnevna poseta Oksfordu i jedna Brajtonu. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove, disko večeri i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Ime programa*

Datumi polaska*

Da li ste*

Da li je ovo za*

Ime i prezime*

Grad*

Telefon*

Email adresa*

Željeni način kontaktiranja*