Letnji kamp engleskog jezika za odrasle - Kopaonik

Detalji putovanja

299

JUL 2020.

Kopaonik

OBAVEŠTENJE:

Usled novonastalih dešavanja u proteklom periodu, pandemije virusa COVID19, letnji kamp premeštamo u hotel „Junior“ u Brzeću. Smeštaj, ishrana, časovi i aktivnosti će biti održane u prostorijama samog hotela.

 

Da li smatrate da vaš posao postavlja sve veće i veće zahteve što se tiče znanja engleskog jezika?

Da li je potrebno da poboljšate svoje komunikacijske veštine kako biste bili primećeni u vašoj kompaniji i dobili dugo željeno unapređenje? Da li biste želeli da gledate filmove bez prevoda?

Novina za 2020. godinu je ta što nudimo dva programa za odrasle:

Opšti engleski jezik

Ovaj kurs nudi 18 sati engleskog jezika vođenih od strane stručnih predavača engleskog  jezika i nastavni plan koji je osmišljen da stavi akcenat na konverzaciju i komunikaciju. Časovi pokrivaju niz tema, a nakon časova odrasli polaznici će imati mogućnost  da vežbaju stečeno znanje kroz vannastavne aktivnosti koje podstiču zdrav život kao što su šetnje u prirodi, fitnes i ishrana. Mi vam garantujemo da ćete posle našeg kampa biti u fizičkoj i mentalnoj formi kakvoj zaslužujete.

Poslovni engleski

Savladajte poslovni engleski kroz niz lekcija osmišljenih da oponašaju redovne poslovne situacije. Naši predavači će vam pomoći da usavršite veštine održavanja sastanaka, da poboljšate veštine održavanja prezentacija, veštine  sticanja kontakata i to sve na engleskom jeziku.

Postoji mogućnost sportskih i drugih aktivnosti posle nastave kako biste uvežbali naučene veštine i stekli nove kroz društvene igre i tim-bilding.

Odrasli polaznici borave u dvokrevetnim sobama sa punim pansionom i na raspolaganju su im sve aktivnosti sa našeg kampa. Smeštaj za odrasle se nalaze odvojeno od juniorskog kampa i obroci su organizovani tako da se ne podudaraju sa obrocima mlađih polaznika.

N/A

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Ime programa*

Datumi polaska*

Da li ste*

Da li je ovo za*

Ime i prezime*

Grad*

Telefon*

Email adresa*

Željeni način kontaktiranja*