Letnji kamp nemačkog jezika - Kopaonik

Detalji putovanja

285

05.07. - 19.07.2020

Kopaonik

OBAVEŠTENJE:

Usled novonastalih dešavanja u proteklom periodu, pandemije virusa COVID19, letnji kamp premeštamo u hotel „Junior“ u Brzeću. Smeštaj, ishrana, časovi i aktivnosti će biti održane u prostorijama samog hotela.

 

Letnji kamp sa velikim zadovoljstvom najavljuje povratak na prelepu planinu Kopaonik. Kvalitetni programi na koje ste navikli: časovi sa izvornim govornicima nemačkog jezika očekuju vas i ovog leta.

Ali, ove godine uvodimo i  novine, poput  kampa za roditelje i za odrasle, koji nam se mogu pridružiti i pohađati nastavu. Polaznici će uživati u novim zabavnim aktivnostima, igrama  i novim unapređenim časovima.

Kao i prethodnih godina, kamp je u potpunosti podređen učenicima, njihovim potrebama, aktivnostima i govoru nemačkog jezika tokom celog dana.

Tokom dana učenici provode 3h na nastavi, sportu ili drugim organizovanim aktivnostima (na nemačkom i engleskom jeziku), a večernji program održava se na engleskom i osmišljen je tako da poveže učenike svih starosnih dobi i nivoa znanja jezika. Časovi i aktivnosti se održavaju u malim grupama, čime se postiže visok nivo posvećenosti i stalni nadzor polaznika.

Učenici su smešteni u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u blizini glavnog trga na Kopaoniku. Usluga je na bazi punog pansiona. Predavanja i časovi se održavaju u blizini smeštaja, a ishrana je u hotelu Angella.

Naziv smeštajaHotel "JUNIOR" - Brzeće
Struktura sobe1/3 i 1/4
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, peškiri, snek bar, perionica...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Ime programa*

Datumi polaska*

Da li ste*

Da li je ovo za*

Ime i prezime*

Grad*

Telefon*

Email adresa*

Željeni način kontaktiranja*