Leto u centru Londona

Detalji putovanja

1149

31.07 - 09.08.2021

Ulica Bejker, London

WESTMINSTER UNIVERSITY

Univerzitet sa bogatom istorijom i tradicijom, osnovan davne 1838. godine kao jedan od prvih u Velikoj Britaniji. Tokom svih godina posvećeni su pružanju najboljeg iskustva, rezultata i okruženja za učenike. Westminster univerzitet podržava više od 19000 studenata, preko 160 različitih nacionalnosti,  na njihovim diplomskim, postdiplomskim i stručnim kursevima.

Naš ZONE 1 program se vraća na velika vrata. Zasnovan na smeštaju u samom centru Londona u ulici Bejker, ovaj program nudi zagarantovanu priliku za oduševljenje gradom.

Učenici su smešteni u jednokrevetnim sobama sa kupatilom, sa uključenim punim pansionom tokom boravka. Učionice se nalaze na istoj lokaciji, tako da je posle ručka obilazak najlepših znamenitosti Londona dostupan svima.

Nijedan program kao ovaj  ne nudi mogućnost toliko provedenog vremena u samom gradu, uz kvalitetan sadržaj. Specijalno je osmišljen da spoji dva vikenda i obezbedi uživanje u izletima izvan Londona u Brajtonu i Oksfordu (ili Kembridžu). Takođe, u toku večeri učenici mogu učestvovati u zajedničkim aktivnostima, igrama ili lagano prošetati do Ridžents parka na fudbal ili neki drugi sport.

Naziv smeštajaWestminster University
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, peškiri, 24h obezbeđenje, perionica, zajedničke prostorije za razonodu (TV, bilijar...)...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Ime programa*

Datumi polaska*

Da li ste*

Da li je ovo za*

Ime i prezime*

Grad*

Telefon*

Email adresa*

Željeni način kontaktiranja*