Šoping i obilazak grada - London

Detalji putovanja

389+

12.04 - 19.04.2020

16.08 - 23.08.2020

Zona 4, London

Ukoliko do sada niste bili u glavnom gradu Velike Britanije ili ste putovali samo poslovno, ovo je idealan aranžman kojim ćete  iskusiti ono najbolje što jedan od najvećih gradova pruža.

Svakog jutra sa našim iskusnim vodičem, možete obilaziti neke od najlepših i najčuvenijih znamenitosti Londona dok slušate o istoriji i značaju njegovih obeležja i građevina.  Nakon toga se pravi pauza za ručak i ostatak slobodnog vremena možete iskoristiti u samostalnom istraživanju ili otići na izlet u srce grada i otkriti  njegove mnogobrojne tajne.

Ovo je tura  koja Vam nudi svakodnevno otkrivanje nečeg novog i zanimljivog, sa onoliko pojedinosti koje jedno putovanje može obuhvatiti. Jedna nedelja nije dovoljna da upoznate sve sto London može da Vam ponudi, ali ovaj program će Vam omogućiti stotine prelepih uspomena i biti odličan uvod  da steknete sliku o ovom veličanstvenom gradu.

Putnici su smešteni u prostranu rezidenciju, u Zoni 4,  na manje od minuta šetnje od Northern Line metro stanice.  Sobe su potpuno opremljene besplatnim wi-fi internetom, restoranom, perionicom i supermarketom čije je radno vreme od 7h-23h svakog dana.

Naziv smeštajaStay Club
Struktura sobe1/1 ; 1/2 ; 1/3 ; 1/4
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaNajam- bez ishrane
SadržajPosteljina, peškiri, perionica, supermarket, diskoteka, učionice...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

Ime programa*

Datumi polaska*

Da li ste*

Da li je ovo za*

Ime i prezime*

Grad*

Telefon*

Email adresa*

Željeni način kontaktiranja*