Notingem/London - ELAC EDU

Detalji putovanja

1995

16.07 - 30.07.2024.

Notingem / London

ELAC ( Eastbourne Language and Activity Centre) osnovan je 1991. godine. Tokom leta organizuju mnogobrojne letnje kampove za decu i tinejdžere u više gradova Velike Britanije. Nakon 30 godina iskustva mogu se pohvaliti sa preko 3500 učenika godišnje u svojim centrima. Akreditovani su od strane British Council asocijacije i članovi su udruženja Enghlish UK.

Program koji je bio veoma popularan prošle godine jer nudi jedinstvenu priliku da učenici iskuse najbolje od leta u Engleskoj.

Prvih dvanaest dana rezervisani su za Notingem i internacionalnu letnju školu lociranu na univerzitetu Notingem- Jubilee Campus. Učenici pohađaju nastavu, organizovane su aktivnosti i izleti, sport i igre i večernji program aktivnosti u društvu učenika iz svih krajeva sveta. Kampus je prelepo dizajniran sa spojem stare i moderne arhitekture, a celokupna nastava i obroci su u istom kampusu.

U sklopu kampusa je i moderno opremljen sportski centar, a centar grada je udaljen samo 20 minuta vožnje autobusom.

Notingem je mlad, živahan grad, koji se trudi da očuva povezanost sa svojom istorijom, a jedna od istorijskih priča je vezana za čuvenog Robina Huda.

Grupa se seli u London trinaestog dana, i tamo provodi naredna 2 dana istražujući glavni grad. Dugi dani tokom leta i smeštaj lociran u samom centru, omogućavaju učenicima da se što više upoznaju sa Londonom i njegovim znamenitostima.

Naziv smeštajaJubilee kampus- Notingem
London- studentska rezidencija- 3*
Struktura sobe1/1 - 1/2
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaNotingem- Pun pansion
London- Doručak
SadržajPosteljina, peškiri, perionica, supermarket, obezbeđenje u smeštaju 24h/7...

Rezervišite već danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*