Kurs engleskog jezika- Atina

Detalji putovanja

2200 (dve nedelje)

JUL / AVGUST 2024.

ATINA

Atina je jedna od najlepših svetskih metropola u kojem se nalaze najznačajniji evropski arheološki lokaliteti ali Atina je i moderan, živ, veliki grad sa četiri miliona stanovnika. Domaćin je 148 pozorišta, više nego bilo koji grad u svetu Grčka prestonica nudi puno raznovrsnih sadržaja a Akropolj je za većinu posetioca prva asocijacija na Atinu.

Centar Find Education je smešten u srcu Atine I učenicima nudi priliku da uz časove istraže jedan od gradova sa najviše istorije. Find Education kombinuje zabavno okruženje za učenje sa smeštajem u hotelu sa 4*, nudeći jedinstvenu edukaciju.

Polaznici su smešteni u trokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona, a tokom boravka, u slobodno vreme, imaće pristup bazenu na krovu hotela i veštački napravljenoj plaži. Program nastave se odvija u samom smeštaju, sa časovima strukturiranim tako da daju mogućnost svako učeniku da učestvuje i da se angažuje, kao i da unaprede svoje veštine. Posebno odabrani predavači i plan i program garantuju visok potencijal a na nastavi se još koriste i digitalni resursi kako bi se učenici uključili u dinamičko učenje.

Naziv smeštajaHotel 3*
Struktura sobe1/3 sobe
Soba sa kupatilomDA
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, peškiri, perionica, mini frizider u sobi, obezbeđenje u smeštaju 24h/7...

N/A

Bukirajte put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 08.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*