Kurs engleskog jezika - Istborn

Detalji putovanja

1995

16.07 - 30.07.2024.

Eastborn

Istborn je poznat kao jedan od najatraktivnijih obalskih gradova u Engleskoj. Smešten odmah do Nacionalnog parka, oblasti izuzetne prirodne lepote, ima više sunčanih sati od svih gradova u Velikoj Britaniji. Veoma popularna destinacija za učenike sa mnogo zanimljivog sadržaja kao što je prelepo šetalište uz more, pristanište, i veliku ponudu mesta za šoping.

Eastbourne College sa svojim tradicionalnim stilom nezavisne škole u svom kompleksu ima prvoklasne obrazovne i sportske objekte. Učionice su prostrane i dobro opremljene a od sportskog sadržaja u ponudi su sportska dvorana kao i travnati tereni za razne sportove. Smeštaj je u kućama koje se nalaze širom kampusa, na nekoliko minuta hoda od ostalih sadržaja, a sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sa zajedničkim kupatilom.

Program obuhvata i izlet u Brajton i dva dana u Londonu tokom kojih će učenici obići najpoznatije znamenitosti grada Buckingham Palace, The Houses of Parliament and Big Ben, Westminster Abbey, The London Eye, the River Thames, Trafalgar Square i mnoge druge.

Naziv smeštajaEastborn College
London- studentska rezidencija- 3*
Struktura sobe1/1 - 1/2 - 1/3
Soba sa kupatilomZajedničko kupatilo
UslugaIstborn- Pun pansion
London- Doručak
SadržajPosteljina, peškiri, perionica, supermarket, obezbeđenje u smeštaju 24h/7...

N/A

Rezervišite već danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*