Kurs engleskog jezika na Kipru- Larnaka

Detalji putovanja

1610 (dve nedelje)

04.07 - 17.07.2021.

Larnaka, Kipar

ENGLISH IN CYPRUS

English in Cyprus već više od decenije u svojoj ponudi ima veliki izbor kurseva engleskog jezika. Jedan su od najvećih obrazovnih centara na ostrvu. Poseduju licencu Ministarstva obrazovanja Kipra kao i akreditaciju Asocijacije škola engleskog jezika na Kipru (ELSAC).

 

Larnaka je treći po veličini grad na Kipru, smešten na jugoistoku ostrva sa izlazom na otvoreno more. Ovaj šarmantan grad ima status najstarijeg grada na ostrvu, podignut na ostacima antičkog grada Kition koji je bio bogata luka i važan trgovinski centar. Danas je Larnaka značajna turistička destinacija zbog izvanrednih prirodnih lepota, brojnih atrakcija i priobalja sa šetalištem, plažama i marinom.

 

Učenici su smešteni u studentskoj rezidenciji u dvokrevetnim sobama sa kupatilom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Kurs engleskog jezika zasniva se na komunikacijskom pristupu, sa akcentom na poboljšanju veština govora, čitanja, pisanja i slušanja. Učenici imaju 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno. Na početku se radi inicijalni test, na osnovu koga se polaznici kursa raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 učenika iz različitih zemalja.

Poslepodnevne i večernje aktivnosti učenicima pružaju mogućnost da razvijaju svoje kreativne i sportske talente, kao i da istovremeno vežbaju praktično znanje engleskog jezika kroz komunikaciju s polaznicima iz drugih zemalja. Program uključuje i jednu celodnevnu i dve poludnevne ekskurzije nedeljno- posetu Limasolu, najvećem akva parku u Evropi, pešačku turu na planini Trodoos (najvećem planinskom masivu na Kipru), kao i izlet brodićem.

Naziv smeštajaUCLan kampus
Struktura sobe1/2
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, WiFi internet, TV...

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*