Kipar - Paralimni - Xenion Education

Detalji programa

1850 (dve nedelje)

JUL / AVGUST 2024.

Kipar - Paralimni - Aja Napa

XENION

Xenion Education posluje u oblasti edukacije od 1980. godine. Već četiri decenije uspešno pružaju učenicima obrazovanje po najvišim standardima. Letnji kampovi engleskog jezika održavaju se u Xenion osnovnoj i srednjoj školi, gde se jezik uči intenzivnije nego u državnim školama. Nastava je organizovana prema specifikaciji Ministarstva obrazovanja Kipra.

Kipar je jedna od najpopularnijih svetskih destinacija, poznata po savršenoj kombinaciji učenja engleskog jezika uz odmaranje na prelepim plažama.Omiljeno ostrvo tinejdžera iz čitave Evrope, gde će imati priliku da u razgovoru sa svojim vršnjacima usvrše svoje znanje engleskog jezika. Učenici koji pohađaju kurs engleskog na Kipru su smešteni u studentskoj rezidenciji u trokrevetnim sobama sa kupatilom. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Kurs engleskog jezika na Kipru zasniva se na komunikacijskom pristupu, sa akcentom na poboljšanju veština govora, čitanja, pisanja i slušanja. Učenici imaju 20 časova nastave engleskog jezika nedeljno. Na početku se radi inicijalni test, na osnovu koga se polaznici kursa raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 učenika iz različitih zemalja.

Poslepodnevne i večernje aktivnosti učenicima pružaju mogudnost da razvijaju svoje kreativne i sportske talente, kao i da istovremeno vežbaju praktično znanje engleskog jezika kroz komunikaciju s polaznicima iz drugih zemalja. Program uključuje i jednu celodnevnu i dve poludnevne ekskurzije nedeljno, kao i jednu noćnu posetu do mesta poput Limasola, Pafosa ili dan u najvećem akva parku u Evropi. Poludnevni obilasci uključuju rt Greko, Folklorni muzej, manastir u Aja Napi i druge znamenitosti.

Naziv smeštajaStudentska rezidencija
Struktura sobe1/3
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

Rezervišite kurs već danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*