Kurs engleskog jezika na Malti- St. Paul's bay

Detalji putovanja

1550 (dve nedelje)

04.07 - 25.07.2021.

Qawra, St.Paul's bay- Malta

BELS

BELS započinje svoje poslovanje 1996. godine u školi na ostrvu Gozo u malteškom arhipelagu. Nakon 20 godina uspešnog rada, svoje poslovanje su proširili na dve škole koje su otvorene tokom cele godine. Mogu se pohvaliti nizom akreditacija među kojima su- FELTOM, ELT Council, ALTO (Association od language travel organisations), IALC (International Association of language centres) kao i Quality English koja se dobija na osnovu utisaka studenata, rezultata i referenca koje škola dobija.

Qawra se nalazi na severoistoku ostrva, na 20km udaljenosti od Valete. Živopisno turističko mesto sa mnoštvo prodavnica, taverni i prelepo uređenim šetalištem uz more koje ovo mesto povezuje sa ribarskim selom St. Paul.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 20 časova nastave nedeljno, u trajanju od 45 minuta. Na početku se radi inicijalni test, na osnovu koga se učenici raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane malteškog Ministarstva prosvete i relevantnih institucija.

Posle pohađanja nastave, učenici mogu da uživaju u slobodnom vremenu ili da učestvuju u aktivnostima koje organizuje škola: jedna celodnevna ekskurzija (Valeta), kao i 4 poludnevne aktivnosti nedeljno koje podrazumevaju organizovane odlaske na plaže, posetu ostrvu Comino, gradu Sliema i večernje aktivnosti (koncerti, žurke, vožnje brodom, kuglanje).

Naziv smeštajaHotel 4*
Struktura sobe1/2 i 1/3
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, WiFi internet, TV...

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*