Kurs engleskog jezika na Malti - Sliema

Detalji putovanja

1500 / 2200 (dve nedelje)

JUl / Avgust 2024.

Sliema, Malta

AM

Kao jedna od prvih škola engleskog jezika na Malti, AM Language ima dugu tradiciju održavanja kvalitetnih kurseva engleskog jezika. Osnovani su 1987 godine, a jedni su od članova-osnivača FELTOM organizacije (Federacija organizacija za učenje engleskog jezika na Malti). Imaju licencu Ministarstva obrazovanja Malte, a sva odeljenja su akreditovana prema ISO 9001 standardima.

Kurs engleskog jezika na Malti, prelepom ostrvu u srcu Mediterana, idealna je prilika za mlade jer nudi kombinaciju učenja jezika i mnoštvo aktivnosti, a sve to u lepom i bezbednom okruženju. Grad Sliema u kome borave polaznici našeg jezičkog kampa, centar je zabave i karakterističan je po tome što ga leti posećuje na hiljade mladih ljudi iz čitavog sveta.

Polaznici letnje škole engleskog u Sliemi, mogu biti smešteni u hotelu sa 4* zvezdice na bazi punog pansiona u trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama koje imaju kupatila sa tuš kabinom, TV i klima uređajem ili izabrati Homestay opciju, gde bi bili smešteni u domovima prethodno proverenih i obučenih porodica sa kojima škola sarađuje.

Kurs engleskog podrazumeva 20 časova nastave nedeljno, u trajanju od 45 minuta. Na početku se radi inicijalni test, na osnovu koga se učenici raspoređuju po grupama koje se sastoje od najviše 15 polaznika iz različitih zemalja. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane malteškog Ministarstva prosvete i ostalih relevantnih institucija.

Posle pohađanja nastave, učenici mogu da uživaju u slobodnom vremenu ili da učestvuju u aktivnostima koje organizuje škola: poludnevni izleti u Mdinu, Rabat, ostrvo Komino i Plavu pećinu, aktivnosti koje podrazumevaju organizovane odlaske na plaže i večernje aktivnosti (koncerti, žurke, vožnje brodom, kuglanje).

Naziv smeštajaHotel ili Homestay
Struktura sobe1/3 ; 1/4
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

Rezervišite već danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*