Kurs engleskog jezika- Njujork-Vašington

PLUS

PLUS Education osnovan je 1972 godine prvenstveno na EFL tržištu. Danas sa svojim predstavništvima u Londonu, Njujorku, Pekingu i Milanu predstavljaju jednu od najvećih svetskih organizacija u oblasti usavršavanja jezika. Više od 45 godina organizuju kurseve engleskog jezika za učenike iz inostranstva.  Imaju akreditaciju British Council i ABLS asocijacija, a takođe su članovi Nacionalne asocijacije centara za učenje engleskog jezika (English UK).

Njujork je najpopularnija svetska metropola i najveći grad u Sjedinjenim Američkim Državama. Leži na ušću reke Hadson i njegov širi gradski centar obuhvata Manhattan, Staten & Long Island. Sa  sebi svojstvenom arhitekturom, umetnošću i istorijom, moglo bi se reći da je ceo Njujork zapravo jedna subkultura, jedan svet za sebe. Ono što ga karakteriše  je svakako atmosfera koja se ne može preneti ni opisati nego samo doživeti.

Plus EDU kamp se održava na Univerzitetu St.John. Polaznici su smešteni u univerzitetskom kampusu Kvins, u višekrevetnim sobama. Za vreme boravka u kampusu polaznici prate nastavni plan u trajanju od 3h dnevno (24h) i raspored vannastavnih aktivnosti.Pored mnoštvo organizovanih obilazaka samog Njujorka highlight ovog programa su dvodnevni izleti u Vašington i na Nijagarine vodopade.

Kao jedna od najvećih gradskih opština u „Gradu koji nikada ne spava“ , Kvins je zbog različitih zajednica koje tu žive i jezički najraznovrsnije mesto na svetu. Sa lakim pristupom prevozu i Menhetnu, ovaj kampus nudi svojim polaznicima da na kratko osete život Njujorčana.

Naziv smeštajaSt. John's University- Queens
Vašington- hotel 3*
Struktura sobeVišekrevetne sobe
Soba sa kupatilomDA
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, peškiri, perionica, obezbeđenje u smeštaju 24h/7...

Bukirajte put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 08.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*