Kurs engleskog jezika u Batu + vikend u Londonu

Detalji putovanja

1920

06.07 - 20.07.2021

Bat

PLUS

PLUS Education osnovan je 1972 godine prvenstveno na EFL tržištu. Danas sa svojim predstavništvima u Londonu, Njujorku, Pekingu i Milanu predstavljaju jednu od najvećih svetskih organizacija u oblasti usavršavanja jezika. Više od 45 godina organizuju kurseve engleskog jezika za učenike iz inostranstva.  Imaju akreditaciju British Council i ABLS asocijacija, a takođe su članovi Nacionalne asocijacije centara za učenje engleskog jezika (English UK).

Smešten u jugozapadnom delu, na samo sat vremena udaljenosti od Londona, Bat predstavlja jedan od najlepših gradova Engleske. Jedan je od gradova u kojima je očuvana džordžijanska arhitektura, sa polukružnim zdanjima i stambenim jedinicama sa zasebnim ulazima. Raspolaže sa mnoštvo muzeja, pozorišta, a glavna atrakcija je zdanje Rimskih kupatila, otkriveno u XVIII veku.

Kampus se nalazi na samo 4 milje udaljenosti od grada. Učenici su smešteni u jednokrevetnim sobama na bazi punog pansiona u moderno izgrađenoj zgradi sa pogledom na prelepo zeleno prostranstvo. Pored časova, u kampusu su organizovane i razne sportske, zabavne i kreativne aktivnosti. U toku dvonedeljnog boravka, učenici odlaze i na dve celodnevne ekskurzije u London i Kardif, kao i poludnevne ekskurzije u Bat i Bristol.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 21 sat nastave tokom dve nedelje. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od polaznika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomZajedničko kupatilo
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*