Kurs engleskog jezika u Brajtonu

Detalji putovanja

1775 / 1900

08.07-22.07.2021

Brajton

PLUS

PLUS Education osnovan je 1972 godine prvenstveno na EFL tržištu. Danas sa svojim predstavništvima u Londonu, Njujorku, Pekingu i Milanu predstavljaju jednu od najvećih svetskih organizacija u oblasti usavršavanja jezika. Više od 45 godina organizuju kurseve engleskog jezika za učenike iz inostranstva.  Imaju akreditaciju British Council i ABLS asocijacija, a takođe su članovi Nacionalne asocijacije centara za učenje engleskog jezika (English UK).

Brajton je lociran na južnoj obali Engleske, na samo 30 minuta udaljenosti vozom od centralnog Londona. Nudi brojne atrakcije kao što su Kraljevski paviljon, muzeje, prelepe plaže a i odlično je mesto za šoping. Poznat je po svojim uskim uličicama (the Lanes) u kojima se nalaze brojne radnje, restorani i barovi. U blizini je i čuveni nacionalni park South Downs.

Kampus se nalazi 4 milje severno od Brajtona, sa moderno opremljenim enterijerom, nudi smeštaj učenicima u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona. Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno, u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), formiranim od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

Tokom dvonedeljnog programa, organizovane su i 2 celodnevne ekskurzije u London i Kembridž, kao i 5 poludnevnih obilazak Brajtona sa uključenim propusnicama za prevoz.. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove, disko večeri i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*