Kurs engleskog jezika u Dablinu

Detalji putovanja

2099

01.07 – 15.07.2020

Belfild

Dablin, glavni grad Republike Irske, oduševiće Vas svojom lepotom i specifičnom arhitekturom, dok će njegovi srdačni domaćini dati sve od sebe da Vas što bolje ugoste! Kuće u gradu su građene od opeke, a čitava arhitektura se svodi na detalje, uglavnom vrata kojih ima u bezbroj kombinacija i boja. U starom delu grada nalazi se zgrada Banke Irske, četiri Visoka suda, Lenster Haus i carinarnica koja datira iz XVIII veka. Feniks Park, najvedi park u Dablinu, sadrži i zoološke vrtove, nekoliko staklenih bašti, kao i rezidenciju predsednika republike.

Kampus se nalazi u Belfildu, na 20 minuta udaljenosti od centra grada. Okružen je zelenilom I baštama, a u okviru kampusa se nalaze fudbalski I teniski teren kao i bazen. Učenici su smešteni u četvorosobnim stanovima sa jednokrevetnim sobama na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera).

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Pored pohađanja kursa engleskog u Dablinu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih znamenitosti. Program uključuje i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno (nedeljom) u Belfastu i Dablinu, kao i još tri poludnevne ekskurzije obilaska grada.

Naziv smeštajaStan
Struktura sobe1/2
Soba sa kupatilomZajedničko kupatilo
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*