Kurs engleskog jezika u Edinburgu

Detalji putovanja

2350

16.07 – 30.07.2024.

Edinburg

ANGLO

ANGLO Ltd, sa sedištem u gradu Bournemouth, je organizacija specijalizovana za letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim državama i drugim zemljama engleskog govornog područja. Članovi su Enghlish UK nacionalne asocijacije centara za učenje engleskog jezika i akreditovani od strane British Council asocijacije.  

Edinburg se smatra jednim od najlepših gradova Evrope: u isto vreme moderan i tradicionalan, on sjedinjuje istorijsko nasleđe sa bogatom kulturnom scenom. Danas je ovo veoma značajan obrazovni centar u koji dolaze mladi iz čitavog sveta.   Sa svojih 112 parkova neguje svoju reputaciju “zelenog grada”.

Polaznici letnje škole u Edinburgu su smešteni u kampusu Univerziteta Edunburg, u srcu glavnog grada. Okružen prelepim vrtovima, kampus je opremljen svime što je učenicima potrebno tokom boravka, što ga čini idealnim za letnje škole.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa, u grupama formiranim od polaznika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

Pored nastave imaće priliku da obiđu i neke od najpoznatijih atrakcija dok su vikendi rezervisani za ekskurzije izvan Edinburga. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u samom kampusu.

Naziv smeštajaUniverzitet Edinburg
Struktura sobe1/2 ili 1/3 sobe
Soba sa kupatilomDve sobe dele kupatilo
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*