Kurs engleskog jezika u Kardifu

Detalji putovanja

1699

01.07 – 15.07.2020

Kardif

Kardif, glavni grad Velsa, predstavlja izvanredan spoj inovativne arhitekture i istorijskih zgrada, koji najbolje prikazuje promenu statusa grada – nekada veoma važan trgovinski centar Viktorijanske epohe izrastao je u svetski poznat i popularan grad. Ovaj kontrast najbolje ilustruju gotski Kardifski zamak i masivni Milenijum Stadion.

Putnici su smešteni u kampusu koji se nalazi u okviru Velškog univerziteta blizu centra grada. Sve sobe su jednokrevetne i poseduju kupatila sa tuš kabinom, uz upotrebu zajedničke kuhinje. Smeštaj je na bazi punog pansiona (za doručak, ručak i večeru nudi se više jela po izboru, a danima kada su predviđene ekskurzije polaznici dobijaju lanč paket umesto ručka).

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od polaznika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Program uključuje još i jednu celodnevnu ekskurziju nedeljno u Bat ili Svansi, kao i jednu poludnevnu ekskurziju nedeljno do Kardifskog zamka ili Big Pit Koal Majn muzeja u kome posetioci dobijaju punu rudarsku opremu. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa učenicima iz čitavog sveta, što pruža dodatnu mogudnost da se vežba engleski.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*