Kurs engleskog jezika u Londonu (Brentford)

Detalji putovanja

1850 (2 nedelje) / 2700 (3 nedelje)

17.06 – 15.07.2020

London, Brentford

Brentford je živopisno predgrađe Londona koje nudi mnoštvo pogodnosti za razonodu i šoping. U ovom delu Londona nalazi se nesvakidašnji Muzej vode i vodene pare i mnoštvo parkova.

Putnici su smešteni u kampusu univerziteta u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Kampus ima pogled na vrt Kju gardens, a u njemu se pored savremeno opremljenih učionica nalazi i perionica. Bežični internet je dostupan u okviru čitavog kampusa.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa u malim grupama (do 15 polaznika) formiranim od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

Pored pohađanja kursa engleskog u Londonu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, poput Big Bena, Britanskog muzeja, Nacionalne Galerije, jer se radnim danima nakon časova organizuju obilasci grada, dok su vikendi rezervisani za ekskurzije izvan Londona. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*