Kurs engleskog jezika u Londonu (Kingston)

Detalji putovanja

1775 / 1900

02.07 - 16.07.2021

Kingston, London

PLUS

PLUS Education osnovan je 1972 godine prvenstveno na EFL tržištu. Danas sa svojim predstavništvima u Londonu, Njujorku, Pekingu i Milanu predstavljaju jednu od najvećih svetskih organizacija u oblasti usavršavanja jezika. Više od 45 godina organizuju kurseve engleskog jezika za učenike iz inostranstva.  Imaju akreditaciju British Council i ABLS asocijacija, a takođe su članovi Nacionalne asocijacije centara za učenje engleskog jezika (English UK).

Kingston, smešten u jugozapadnom delu Londona, jedan je od najlepših zelenih područja grada. Svakako ćete biti zadivljeni mešavinom arhitektonskih stilova, uključujudi i zdanja iz viktorijanskog i edvardijanskog perioda.Moderno opremljen kampus nudi smeštaj učenicima u jednokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona. U okviru kampusa su i teniski teren, restoran, obezbeđen je besplatni wi-fi, kao i besplatni transfer od kampusa do najbliže stanice.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno, u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), formiranim od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane britanskog saveta.

Tokom dvonedeljnog programa, organizovane su i celodnevne ekskurzije u London (5 dana), jedna celodnevna poseta Oksfordu i jedna Brajtonu. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove, disko večeri i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*