Kurs engleskog jezika u Njujorku

Detalji putovanja

3450

18.06-13.08.2024. (dve nedelje)

Menhetn, Njujork

ANGLO

ANGLO Ltd, sa sedištem u gradu Bournemouth, je organizacija specijalizovana za letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim državama i drugim zemljama engleskog govornog područja. Članovi su Enghlish UK nacionalne asocijacije centara za učenje engleskog jezika i akreditovani od strane British Council asocijacije.

Urbana je legenda da stanovnici Njujorka nikako ne mogu da razumeju kako ljudi mogu da žive izvan ovog čarobnog grada koji nudi apsolutno sve što čovek može da poželi – najbolje obrazovanje, najpoznatije muzeje i galerije, sportske dvorane, arhitektonska čuda sveta, ogroman park u centru grada, neprikosnoven nodni život…

Učenici su smešteni u moderno opremljenom kampusu koledža na samom Menhetnu, najurbanijem i najprestižnijem delu Njujorka. Boravak je u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Poseduje sportske terene unutra i na otvorenom, salu za bilijar i stoni tenis, prostor za razonodu i perionicu veša. Bežični internet je dostupan u celom koledžu.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno u malim grupama (do 15 polaznika) formiranim od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu, u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Pored pohađanja kursa engleskog u Njujorku, imadete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, kao što su Empajer stejt bilding, muzeje: Metropolitan, MOMA, Gugenhajm, Američki prirodnjački muzej, vožnju brodom na reci Hadson. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne druge aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Ovaj program je predvićen za polaznike od 12 do 22 godine.

U cenu programa nisu uključeni:

 • Viza za SAD
 • Avionska karta
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Bankarski troškovi transakcija
 • Lični troškovi učenika
Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/2 ili 1/3
Soba sa kupatilomKupatilo dele dve sobe
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu, perionica veša...

N/A

Rezervišite kurs danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*