Kurs engleskog jezika u Notingemu

Detalji putovanja

1675

09.07 - 23.07.2021.

Notingem

ELAC

ELAC ( Eastbourne Language and Activity Centre) osnovan je 1991. godine. Tokom leta organizuju mnogobrojne letnje kampove za decu i tinejdžere u više gradova Velike Britanije. Nakon 30 godina iskustva mogu se pohvaliti sa preko 3500 učenika godišnje u svojim centrima. Akreditovani su od strane British Council asocijacije i članovi su udruženja Enghlish UK.

Notingem je živahan grad smešten u srcu Engleske. Odlično je povezan sa Oksfordom, Kembridžem i Londonom. U blizini Notigema se nalazi Šervudska šuma, a grad je poznat i po legendi o Robinu Hudu. Putnici su smešteni u rezidenciju u blizini kampusa Notingemskog univerziteta koji je prepun zelenila, a udaljen svega 10 minuta od centra grada. Smeštaj je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) u jednokrevetnim sobama sa kupatilom, uz upotrebu zajedničke kuhinje i prostorije za razonodu. Pored savremeno opremljenih učionica, kampus raspolaže otvorenim i zatvorenim sportskim terenima, zatvorenim bazenom, a u njegovom sklopu nalazi se i prelepo jezero okruženo krošnjama drveća.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno. Časovi se održavaju u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane britanskog saveta.Pored pohađanja kursa engleskog jezika u Notingemu, program uključuje još i tri celodnevne ekskurzije u toku dvonedeljnog perioda u Mančester, Jork i Kembridž, kao i poludnevne izlete do znamenitosti u Notingemu. Danima kada se ne ide na ekskurzije, organizuju se različite sportske aktivnosti i umetničke radionice u kampusu, dok su večernji sati ostavljeni za zabavu, žurke, druženja i razne igre sa polaznicima kursa iz čitavog sveta, uz dodatnu mogudnost da se uvežba engleski jezik.

Naziv smeštajaStudenstska rezidencija
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*