Oksford - FIND EDUCATION

Detalji programa

2199 ( dve nedelje)

JUL/AVGUST 2024.

Oksford

FIND DIGS

Već godinama unazad Find Education daje podršku studentima za studiranje u Londonu, a svoj prvi letnji centar na engleskom jeziku su otvorili 2013.godine Od tada su proširili organizaciju i na druge lokacije širom Velike Britanije. Imaju dokazano iskustvo u edukaciji, a njihove kurseve pohađaju učenici iz različitih krajeva sveta. Find Education Oxford centar je smešten na Univerzitetu Bruks, koji nudi bezbedno i opušteno okruženje u kome učenici mogu da uče i napreduju.

Oksford je najstariji univerzitetski grad na svetu i odiše slikovitom arhitekturom i brzim modernim tempom života. U njemu žive studenti iz celog sveta, čineći tako Oksford savršenom lokacijom za kurs engleskog jezika i modernim centrom kojim dominiraju srednjevekovne crkve i fakulteti u klasičnom gotskom stilu.

Lociran na koledžu City of Oxford, Find Education kamp nudi bezbedno i živopisno okruženje u samom srcu Oksforda. Učenici su smešteni u rezidenciji Between Town’s court, moderno izgrađenoj zgradi, u jednokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa kupatilom. Boravak je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). U okviru škole se nalazi sportska sala, košarkaško igralište, teren za badminton kao i kafeterija.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno na univerzitetu Bruks sa učenicima iz zemalja širom sveta. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), pri čemu su grupe formirane od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Akcenat je na konverzaciji i uvežbavanju veština govora i slušanja u internacionalnom okruženju. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane Britanskog saveta.

Pored pohađanja kursa engleskog u Oksfordu, imaćete priliku da obiđete neke od najpoznatijih atrakcija, uz celodnevni izlet u London. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove i razne aktivnosti koje se odvijaju u samom kampusu.

 

U cenu programa je uključeno:

 • 15 sati nastave nedeljno (20 školskih časova), nastavni materijal i sertifikat,
 • Smeštaj u 1/1 sobama na bazi punog pansiona (15 dana/14 noćenja)
 • 4 autobuske propusnice
 • Povratni aerodromski transfer
 • Vannastavne aktivnosti i celodnevni izlet prema programu
 • Registraciju u iznosu od 50£,

U cenu programa nije uključeno:

 • Troškovi avionske karte,
 • Troškovi britanske vize (oko 100£)
 • Individualni troškovi
 • Bankarski troškovi
 • Putno zdravstveno osiguranje
Naziv smeštajaRezidencija
Struktura sobe1/1
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, perionica, kafeterija, sportska sala, tereni za košarku i badminton

Rezervišite kurs već danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*