Kurs engleskog jezika u Vindzoru

Detalji putovanja

1800

01.07 – 29.07.2020

Vindzor

Šarmantni grad u jugoistočnoj Engleskoj, okružen parkovima i baštama kojim dominira zamak Vindzor, inače omiljena vikendica kraljevske porodice. Jedna od najvećih atrakcija za turiste je ceremonija “Menjanje straže” radnim danima. U samom gradu se nalazi veliki broj restorana, kafića i tradicionalnih pabova.

Istorijska zgrada kampusa sa moderno opremljenim enterijerom, nudi smeštaj učenicima u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa kupatilom na bazi punog pansiona. U okviru kampusa su i otvoreni i zatvoreni sportski tereni, bazeni, restoran a obezbeđen je besplatni wi-fi.

Kurs engleskog jezika podrazumeva 15 sati nastave nedeljno, u učionicama koje se nalaze u okviru kampusa. Nastava se odvija u malim grupama (do 15 polaznika), formiranim od učenika iz različitih zemalja na osnovu rezultata pokazanih na inicijalnom testu. Svi nastavnici su visoko kvalifikovani predavači, a škola je akreditovana od strane britanskog saveta.

Tokom dvonedeljnog programa, organizovane su i 2 celodnevne ekskurzije u London i Oksford, kao i obilazak Windzora sa uključenom ulaznicom za zamak. Večernje aktivnosti podrazumevaju filmsko veče, kvizove, disko večeri i razne aktivnosti koje se odvijaju u rezidenciji.

Naziv smeštajaUniverzitetski kampus
Struktura sobe1/2 ; 1/3
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina, 24h obezbeđenje u smeštaju, zajedničke prostorije za razonodu...

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*