Letnji naučni kamp - Kopaonik

Detalji putovanja

285

05.07. - 12.07.2020

Kopaonik

OBAVEŠTENJE:

Usled novonastalih dešavanja u proteklom periodu, pandemije virusa COVID19, letnji kamp premeštamo u hotel “Junior” u Brzeću. Smeštaj, ishrana, časovi i aktivnosti će biti održane u prostorijama samog hotela.

Zahvaljujući svojoj očuvanoj prirodnoj sredini i blagotvornom okrepljujućem okruženju, kao i povoljnim zdravstvenim i lekovitim odlikama, Kopaonik važi za najlepšu i najzdraviju planinu na Balkanu, predstavljajući jedno od najlepših područja Srbije kao i odličnu destinaciju za kvalitetan odmor i rekreaciju.

Nakon uspešnih godina organizacije jezičkih kampova, engleskog i nemačkog, zbog velikog interesovanja domaćih i inostranih polaznika, ove godine smo kreirali nešto drugačije, još izazovnije i još primamljivije! Prvi naučni kamp na engleskom u Srbiji – najbolja zabava i eksperimentisanje uz svakodnevnu komunikaciju na engleskom. Predavači su naši iskusni profesori, a sa nama je i tim pronalazača koji će nam kroz eksperimente približiti velike teme i otkrića.  Naučni kamp na engleskom će uz naše metode, eksperimente i 20 godina iskustva, pomoći da fizika i hemija postanu vaši omiljeni predmeti, a komunikacija na engleskom svakodnevnica.

Program podrazumeva 3 sata nastave na engleskom jeziku dnevno tokom 8 dana boravka. Časovi su koncipirani tako da je glavni akcenat na učenju kroz eksperimente, odnosno primeni stečenih teorijskih znanja, čime će se ojačati samopouzdanje polaznika.

Popodnevne aktivnosti su rezervisane za eksperimente, sportske aktivnosti i umetničke radionice, tako da polaznici ujedno mogu da vežbaju engleski jezik tokom čitavog dana, u različitom okruženju, izvan učionice. Večeri su ispunjene zabavnim aktivnostima – trudimo se da uvek budemo drugačiji i ponudimo nešto u čemu ranije niste imali prilike da se oprobate, poput rešavanja misterioznog ubistva, disko večeri na zadatu temu, kuglanja, kvizova i igre potrage za blagom.

Naziv smeštajaOdmaralište "Gostiljska vrela"
Struktura sobe1/3 i 1/4
Soba sa kupatilomSa kupatilom
UslugaPun pansion
SadržajPosteljina i peškiri se menjaju na nedeljnom nivou ili po potrebi.

N/A

Rezervišite put danas!

Imate pitanja? Pišite nam!

+381 11 3120 730

office@whiteeagle.rs

Radno vreme

Radnim danima: 08.00 – 17.00
Subotom: 09.00 – 16.00

  Ime programa*

  Datumi polaska*

  Da li ste*

  Da li je ovo za*

  Ime i prezime*

  Grad*

  Telefon*

  Email adresa*

  Željeni način kontaktiranja*